A pin for your thoughts stopt

 

De afgelopen periode hebben Petra, Charlotte en ik samen teruggekeken naar de afgelopen acht jaar. Acht jaar waarin we onze stichting hebben zien groeien en we veel hebben ondernomen voor mensen met een kinderwens en hun omgeving, maar nu heb ik de beslissing genomen om te stoppen met stichting ‘A pin for your thoughts’.

Hoe het begon

Elf jaar geleden startten mijn partner en ik onze eerste ivf-icsi poging. Die ervaring zorgde ervoor dat ik iets wilde doen voor al die mannen en vrouwen die dit traject ondergaan. In eerste instantie wilde ik met de verkoop van het ontworpen speldje geld ophalen om een initiatief m.b.t. vruchtbaarheidsproblemen te steunen, maar dat groeide al snel uit tot een volwaardige stichting die begrijpbare informatie deelt over vruchtbaarheidsbehandelingen en allerlei tips en tools voor de omgeving ontwikkelt zodat zij de mensen met een kinderwens nog beter kunnen steunen.

Moeilijke keuze

We hebben enorm genoten de afgelopen jaren, hard gewerkt en zoveel mooie momenten mogen ervaren, maar ik merkte steeds vaker dat ik niet meer voor de stichting kon doen wat ik graag wilde. Naast mijn gezin, hobby’s en werk valt het niet mee om genoeg tijd vrij te maken voor de stichting. Hierdoor verlies ik voor mijn gevoel steeds meer het contact met mensen die een kinderwens hebben uit het oog en weet ik steeds minder goed wat er bij hen speelt en waaraan ze behoefte hebben. Hierdoor is het moeilijker om goede tips en tools te bedenken.

Ik ben dankbaar dat Charlotte en Petra mij steunen in deze beslissing en herkennen waar ik tegenaan loop. Met veel trots en opgeheven hoofd kijken wij terug naar de afgelopen jaren en naar alles wat we hebben mogen meemaken en leren.

Bedankt!

Tot november dit jaar zijn we nog actief. Dus wil je nog een speldje kopen of een magazine bestellen dan is dat mogelijk. De komende periode gaan we gebruiken om alles netjes af te sluiten en een initiatief te zoeken waar we het opgebrachte geld aan kunnen schenken.

Iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor onze stichting: Bedankt! Zonder jullie was de stichting niet geworden wat zij nu is.

 

Loes

<

Terug