Bekijk nu de officiële videoclip van Open Arms!

Yes! Vanaf vandaag mogen alle wensouders in Nederland eindelijk meegenieten van het prachtige nummer Open Arms. Dit nummer schreef zangeres Angie Flare speciaal voor wensouders. Een voorproefje kun je hieronder bekijken.

Van 4-10 november vindt, dit jaar voor de derde keer, de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats. Gedurende deze week vragen we op Europees niveau aandacht voor (on)vruchtbaarheidsproblemen. In het kader van deze week lanceren Stichting A pin for your thoughts en singer/songwriter Angie Flare het nummer Open Arms+ official music video.

De 27-jarige zangeres uit Gemert, Angie Flare, schreef het prachtige nummer Open Arms. Het nummer gaat over een diepgeworteld verlangen, zoals een kinderwens, dat niet zo eenvoudig gerealiseerd kan worden. Angie Flare en A pin for your thoughts hebben de handen ineengeslagen om samen productie van het nummer en de music video te realiseren. De release van de music video valt samen met de start van de Europese Week van de Vruchtbaarheid op maandag 4 november.


🍿 Bekijk hier de volledige videoclip!

<

Terug