Charlotte geeft TEDtalk over vruchtbaarheidsproblematiek op 6 november

Fantastisch nieuws! Onze eigen Charlotte is uitgekozen als een van de twaalf sprekers tijdens de 5e editie van TEDxVenlo op 6 november aanstaande. Op deze datum betreedt zij de bühne van het Maaspoort Theater in Venlo. Daar zal ze een overvolle zaal toespreken over het doorbreken van het taboe omtrent vruchtbaarheidsproblematiek en onze prachtige stichting ‘A pin for your thoughts’.

Dit jaar organiseert Venlo voor de 5e keer TEDxVenlo. Een inspirerende dag vol sprekers die diverse thema’s bespreken in een TEDtalk van ongeveer tien minuten. Dit jaar is het thema ‘Back to the future’. En niet zonder reden, want alle sprekers brengen innovatieve ideeën naar het podium die onze tijd lichtjaren vooruit zijn. Zo ook Charlotte, want het breken van een taboe zoals het taboe omtrent vruchtbaarheidsproblematiek gaat niet over één nacht ijs. Dit kost tijd, en de steun van veel meer mensen, maar het is mogelijk!

In de aanloop naar het event heeft TEDxVenlo Charlotte geïnterviewd over haar bijdrage op 6 november. Lees hier het volledige interview van TEDxVenlo met Charlotte hier.

Kom vooral op ook 6 november naar Venlo om haar TEDtalk bij te wonen of volg Charlotte voor en tijdens het event via de facebookpagina van Stichting ‘A pin for your thoughts’.

<

Terug