Eerste workshop tijdens het Freya-event is een succes

Op zaterdag 5 november was Stichting ‘A pin for your thougths’ te gast bij Freya. Op deze dag mochten we onze eerste workshop geven op het Freya-event “Jij en je omgeving” in het kader van de European Fertility Week. De European Fertility Week is een nieuwe initiatief waarin diverse organisaties in Europa zich extra inzetten om meer awareness te genereren voor vruchtbaarheid(-sproblematiek).

De ochtend ging van start met een indrukwekkende lezing van Marijke Linssen – De Fertiliteitscoach. Na een korte pauze was het onze beurt. Ruim 60 mensen namen deel aan de workshop waarin vier mensen op het podium hun ervaringen met vruchtbaarheidsproblematiek deelden, ieder vanuit een ander perspectief. Het publiek kreeg bij binnenkomst pen en papier om vragen op te schrijven die later anoniem aan het panel werden voorgelegd. Echter ontstond er een goede en fijne sfeer waardoor vrijwel iedereen zich vrij voelde om direct vragen te stellen aan de panelleden op het podium. Het was mooi om te zien dat iedereen zich prettig voelde en er verschillende vragen en gesprekken tot stand kwamen.

Wij hopen dat het aangaan van deze gesprekken zorgt voor een beter begrip aan beide kanten. Door vragen te stellen en te praten kun je nader tot elkaar komen en elkaar beter begrijpen. Iets wat wij als stichting proberen te stimuleren.

Het was een leuke en gewaardeerde workshop waar we als stichting vol trots terug op kijken!

<

Terug