Het speldje van stichting ‘A pin for your thougths’ bestaat uit drie symbolen. Hieronder de uitleg van de drie symbolen.

De vrouw
De vrouw op het speldje staat symbool voor alle vrouwen die te maken hebben met vruchtbaarheidsproblemen. Of de vruchtbaarheidsproblemen nu bij haarzelf ligt, of bij haar partner. In elk traject is net namelijk de vrouw die veel moet doorstaan. Zowel lichamelijk als mentaal. Je bent dus een echte power-vrouw als je een vruchtbaarheidsbehandeling doorstaat!

Het hart
Het hart staat symbool voor alle steun en liefde die vrouwen daarbij kunnen gebruiken. De onvoorwaardelijke steun van de partners door het tonen van begrip, ook als er invloed wordt uitgeoefend op de hormonen van de vrouw. Maar ook de liefde uit de omgeving die mensen met vruchtbaarheidsproblemen een warm hart toedragen. Want liefde overwint alles.

De vogel
De vogel staat symbool voor vrijheid en beweging. We hopen namelijk dat je er van bewust bent dat je altijd zelf je paden kunt kiezen, of je nu uiteindelijk wel of geen kinderen zult krijgen. Want ondanks tegenslagen kun jij je vleugels uitspreiden en vliegen. Laat jezelf ondanks de tegenslag niet in een kooitje zetten, maar kies voor jezelf.

Draag je het speldje? Dan zeg je dus: “Ik draag dit speldje, omdat ik in gedachten bij je ben”.