Ieder jaar brengen wij een verslag uit waarin de vorderingen van stichting ‘A pin for your thoughts’ staan vermeld. Hieronder vind je de jaarverslagen van onze stichting. We nodigen je van harte uit om te lezen wat wij het afgelopen jaar hebben ondernomen om onze doelen te behalen.


2016-2017

Ook in het afgelopen jaar heeft stichting ‘A pin for your thoughts’ niet stil gezeten. Op de achtergrond hebben we hard gewerkt aan nieuwe ideeën en plannen voor de toekomst. Daarnaast zijn we druk bezig geweest om op verschillende manieren vruchtbaarheidsproblematiek onder de aandacht te brengen. Hieronder een verslag van het afgelopen actieve en ondernemende jaar van Stichting ‘A pin for your thoughts’
Lees hier het jaarverslag 2016-2017


2015-2016

Na ruim 2 jaar denken, vergaderen, discussiëren, voorbereiden en een flinke dosis vastberadenheid was het op 12 maart 2016 eindelijk zover! De officiële lancering van stichting ‘A pin for your thoughts’, en daarna is er veel gebeurd. In dit verslag nemen we je graag mee door ons kick-off-jaar en blikken we alvast vooruit op 2017.
De link naar het verslag volgt zo snel mogelijk!