Kinderwensbloggers

Wat doen vruchtbaarheids-problemen met mensen die het overkomt. Lees de verhalen op de website van Kinderwensbloggers. Hopelijk helpen deze verhalen je om een beter beeld te vormen bij vruchtbaarheidsproblematiek.

Meer dan 100 bloggers helpen je een beter beeld te vormen bij vruchtbaarheidsproblematiek gezien vanuit de wensouder. Kinderwensbloggers (KWB) is een verzamelplek voor mensen die schrijven over het vervullen van hun kinderwens. KWB wil door het samenbrengen van deze bloggers op één plek gehoor geven aan de problematiek rondom vruchtbaarheid. Samen sta je sterker, samen bereik je meer lotgenoten en andere betrokkenen. Gehoord en gezien worden is belangrijk, want we hebben steeds vaker te maken met vruchtbaarheidsproblemen. KWB hoopt daarnaast stil leed te doorbreken en inzicht te geven aan wie er voor open staat. Taboe, schaamte en geheimzinnigheid; daar wil KWB samen een einde aan maken.

Kinderwensbloggers is opgericht door Melany Brunings. Zij heeft helaas 17 jaar moeten wachten tot haar kinderwens vervuld werd. Ze blogt als ervaringsdeskundige bij www.babyenkind.nl en heeft vele volgers. Samen met twee lotgenoten beheert zij één van de grootste besloten groepen op facebook. Hier delen vrouwen ervaringen en tips over het verbeteren van de vruchtbaarheid. Ze verwerven wijsheden, bespreken boeken, gezonde recepten, vruchtbaarheidsproblemen en doen dat op een gelijkwaardige, respectvolle manier waarbij het de bedoeling is te leren van elkaar en te groeien met als doel snel(ler) zwanger worden.

<

Terug