Koen haalde 1000 euro op met zijn deelname aan de New York City Marathon!

Op zondag 6 november heeft Koen van den Berkmortel de New York City Marathon uitgelopen.

Na maanden van trainen, een speciaal dieet en vele kilometers gemaakt te hebben was het zondag 6 november zover. Na een paar dagen sightseeing in New York moest Koen zich snel gaan voorbereiden op de grote dag. Op zondagmorgen 6 november meldde Koen zich in alle vroegte aan de start van de marathon. Het was erg zwaar, met name rond de 35km werd het met name een mentale uitdaging. Maar onder support van twee goede vrienden heeft Koen een fantastische tijd neer gezet en de marathon uitgelopen! Na de marathon heeft Koen nog enkele dag genoten in New York van zijn fantastische ervaring en een mooi avontuur.

Terug in Nederland was het uitzoeken geblazen. Hoeveel heeft zijn actie opgeleverd? Wie heeft de goede eindtijd geraden? En wie zijn de gelukkige prijswinnaars geworden? Doordat iedereen zo fanatiek heeft geraden heeft Koen maar liefst een bedrag van 1000 euro opgehaald. De prijswinnaars werden op volgorde van beste benadering van de eindtijd door Koen telefonisch op de hoogte gebracht. Zij mochten één van de fantastische, volledig gesponsorde prijzen uitkiezen.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken die op zijn manier een bijdrage heeft geleverd voor deze prestatie met een fantastich eindresultaat. De stichting is enorm blij met deze donatie en trots op Koen dat hij dit voor onze stichting heeft gedaan.

Binnenkort volgt een interview met Koen en kun je lezen hoe hij dit alles heeft doorstaan ervaren. We zullen dan ook verklappen hoe we zijn donatie gaan besteden.

<

Terug