Kom op 15 juni naar onze Indoor & Outdoor Picknick!

Update:

Lieve allemaal, helaas hebben we besloten om onze indoor & outdoor picknick van zaterdag 15 juni aanstaande te annuleren. Er zijn helaas te weinig aanmeldingen. 😢 En ondanks onze fantastische sponsoren die ons een steuntje hebben gegeven was het risico te groot.

Uiteraard blijven we onverminderd doorgaan met onze andere plannen, met name in aanloop naar de Week van de Vruchtbaarheid in november, daarover snel meer!

Dit jaar bestaat onze stichting 3 jaar! En om dit te vieren organiseren we op zaterdag 15 juni van 12:00 tot 16:00 uur de Indoor & Outdoor Picknick van Stichting A pin for your thoughts op het terrein van Ilse Wouters Academy in Eindhoven. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je picknickmand incl. 2 toegangstickets.

Na de opening kun je heerlijk picknicken met vrienden en familie en rondsnuffelen op ons marktje. Neem ook een duik in een levensgrote ballenbak, vind zo snel mogelijk alle verstopte producten en sleep een mooie prijs in de wacht. Het belooft een gezellige middag te worden dus neem vooral een picknickkleed mee én je vrienden, broers, zussen, vaders, moeders, zonen, dochters, neven, nichten of collega’s mee en geniet!

Bestel hier je rijkgevulde picknickmand incl. toegangsticket voor 2 personen

Wil je wel naar ons event komen, maar kom je niet picknicken? Bestel dan hier alleen je toegangsticket incl. 1 consumptie.

– De opbrengst komt ten goede van onze stichting en de andere initiatieven omtrent vruchtbaarheid die wij ondersteunen.
– De picknickmand is goed gevuld, maar heb je zin in nog een drankje van de bar? Neem ook wat contanten/pinpas mee.
– Neem ook gezellig een picknickkleed mee. De rest verzorgen wij!

<

Terug