APFYT lanceert magazine ter ere van Week van de Vruchtbaarheid (1-7 november)

Soms weet je niet beter tot iets je overkomt…”
Wat als kinderen krijgen niet vanzelf gaat?

 

Op zondag 31 oktober lanceren Loes van de Laar (36), Charlotte Hendriks (31), beiden uit Aarle-Rixtel en Petra van den Berkmortel (39) uit Venray, een uniek en tijdloos magazine: APFYT

Lanceringsevent

Loes, Charlotte en Petra zijn de gezichten achter Stichting A pin for your thoughts (APFYT). Een stichting die zich al 5 jaar inzet om aandacht te vragen voor vruchtbaarheidsproblematiek. Tijdens een bijzondere, besloten bijeenkomst op Kasteel Croy, in Aarle-Rixtel onthullen zij het eerste exemplaar van het magazine.

Week van de Vruchtbaarheid (1-7 november 2021)

De lancering van het magazine is niet toevallig. Het kenmerkt de start van de Europese Week van de Vruchtbaarheid (1 – 7 november 2021). Een week waarin op Europees Niveau aandacht wordt gevraagd voor infertiliteit en subfertiliteit.

Doel van het APFYT magazine

Dit eenmalige, tijdloze magazine creëert momentum om aandacht te vragen voor ongewenste kinderloosheid; draagt bij aan het doorbreken van het taboe én biedt wensouders en hun omgeving een platform omtrent dit onderwerp.

APFYT magazine: vanaf 1 november verkrijgbaar

Vanaf 1 november is het magazine gratis verkrijgbaar, via www.apfyt.nl en in diverse ziekenhuizen en fertiliteitsklinieken in Nederland.

 

APFYT lanceert magazine ter ere van Week van de Vruchtbaarheid (1-7 november 2021) | A pin for your thoughts

Magazines bestellen voor in uw kliniek of ziekenhuis?

Dat kan! Neem contact op met

<

Terug