Stichting ‘A pin for your thoughts’  biedt laagdrempelige en interessante informatie, tips en handvaten voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen en hun omgeving. Wil je meer lezen? Ben je op zoek naar verdieping of specifiekere informatie? Lees dan verder via onderstaande links en downloads.

Links

 • Moeders voor Moeders
  Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen in Nederland om stellen met vruchtbaarheidsproblemen te behandelen.
 • Freya
  De vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.
 • IVF Spain
  IVF Spain is een vruchtbaarheidskliniek in Alicante, Spanje. Het team van IVF Spain, onder leiding van Dr. Jon Aizpurua, is gespecialiseerd in complexe gevallen. Patiënten van over de hele wereld reizen naar Alicante voor een gepersonaliseerde vruchtbaarheidsbehandeling waarbij een persoonlijke benadering centraal staat.
 • Als zwanger worden niet lukt
  Ben je al even bezig om zwanger te worden, maar blijft een zwangerschap uit? Op de site van dokterdokter.nl vind je informatie meer over mogelijke oorzaken, symptomen en een handig stappenplan.
 • VidaSense
  VidaSense biedt persoonlijke psychologische hulpverlening. Heb je, om welke reden dan ook, behoefte aan een luisterend oor? VidaSense is dé laagdrempelige particuliere psychologen praktijk in Eindhoven & Helmond voor zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Alle medewerkers, of het nu gaat om een orthopedagoog, psycholoog of hypnotherapeut, bezitten de ervaring en de onderbouwde achtergrond om je de juiste psychologische hulpverlening te bieden.
 • Nij Geertgen – Centrum voor vruchtbaarheid
  De eerste keer een vruchtbaarheidskliniek binnenlopen is voor veel mensen een hele stap. Dat begrijpen ze bij Nij Geertgen als geen ander. Ze zorgen er dan ook voor dat de kliniek zo laagdrempelig mogelijk is. Dat doen ze door een persoonlijke benadering; de medewerkers van Nij Geertgen staan voor je klaar met gedegen advies, een goed en open gesprek en doeltreffende behandelingen. Nij Geertgen is een kliniek waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.
 • De fertiliteitscoach
  Dr. Marijke Linssen, schreef het praktische coachingsboek “Verborgen Verlangen” voor stellen die vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan. Het boek biedt niet alleen verhalen van ervaringsdeskundigen en professionals maar ook handvatten, tips, oefeningen en opdrachten om het behandeltraject zo ontspannen mogelijk te doorlopen. Het boek is online te bestellen via www.delevenscomponist.nl
 • IREMA
  Bij IREMA ontvangen wensouders een uiterst vriendelijke en professionele behandeling met de allerlaatste technologie. Bij IREMA staat de patiënt centraal en zal ten tijde van de behandeling op de hoogte gehouden worden over de allerlaatste ontwikkelingen. Uiteraard is kwaliteit ook belangrijk, om deze reden is de IREMA-kliniek ISO 9001 en ESHRE gecertificeerd. Dankzij de service van IREMA en de persoonlijke behandeling is IREMA recentelijk uitgeroepen tot kliniek van het jaar 2015.
 • Kinderwensbloggers
  Hoe is het voor familie, vrienden collega’s om iemand in je omgeving te hebben met vruchtbaarheidsproblemen? Wat vinden zij lastig en moeilijk? Wat is hun ervaring? Lees de vele verhalen!

Downloads

 • Gesprekskaartjes, de helpende hand voor een goed gesprek
  Ken jij iemand in je omgeving met vruchtbaarheidsproblemen en wil jij diegene steunen met oprechte aandacht en een goed gesprek? Dan biedt stichting ‘A pin for your thoughts’ een helpende hand met deze gesprekskaartjes.

 • Speech Loes Benefietavond 12-03-2016
  Op 12 maart 2016 lanceerden wij officieel onze stichting. Tijdens deze feestelijke en indrukwekkende avond gaf Loes, initiatiefneemster van onze stichting, een prachtige speech over haar verhaal en de motivatie om stichting ‘A pin for your thoughts’ in het leven te roepen.
 • Landelijke IVF cijfers 1996-2014
  Dit document laat zien hoeveel gestarte cyclussen, follikelpuncties, embryotransfers, zwangerschappen, doorgaande zwangerschappen, meerlingen het gevolg zijn geweest van een IVF-behandeling in Nederland.
 • IVF in Nederland
  Dit artikel, afkomstig van Andere Tijden, vertelt hoe IVF in Nederland is ontstaan. Heb je geen zin om te lezen? Bekijk dan hier de aflevering van Andere Tijden over IVF in Nederland.
 • Aantal meerlingen neemt af
  Dit onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) laat onder andere zien dat van 2003-2011 het aantal meerlingen enorm is gedaald door met name een conservatiever IVF-beleid.