NIEUW! Tegoedbonnen voor wenspapa’s en -mama’s

Vers van de pers! Tegoedbonnen voor wenspapa’s en -mama’s. Speciaal omdat we op 12 maart 2020 ons 4-jarig bestaan mogen vieren! Heb jij ze al gedownload?

 

Nou, niet vers van de pers… maar wel vers van de vormgever… (Erwin bedankt!) Deze superspeciale en bovendien splinternieuwe tegoedbonnen, met de groetjes van Loes, onze initiatiefneemster. Zij heeft deze speciale tegoedbonnen bedacht voor iedereen die een wenspapa of -mama kent en iets bijzonders wil doen voor hem of haar. Gewoon omdat hij of zij dit verdient. Het is namelijk niet altijd even makkelijk, wachten op een kindje dat maar niet komt, om wat voor reden dan ook.

Stichting A pin for your thoughts is er voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen én hun omgeving. Samen proberen we ervoor te zorgen dat het praten over vruchtbaarheidsproblemen net even wat makkelijker wordt.

Ken jij een wenspapa of -mama? Download dan snel deze tegoedbonnen, print en knip ze uit en geef ze aan iemand die wel wat afleiding kan gebruiken, voor/tijdens/na een vruchtbaarheidstraject. Ga samen iets leuks doen! Gewoon omdat het kan! O, en we hebben ze ook vertaald naar het Engels, hoe leuk is dat?

Nou, waar wacht je nog op? Download ze snel!

 

Lieve groeten,
ook namens Loes,

Stichting A pin for your thoughts

<

Terug