Nu ook meer informatie over vruchtbaarheidsbehandelingen

Je zoon, dochter, broer, zus of beste vriend of vriendin heeft je net verteld dat hij/zij een vruchtbaarheidstraject in gaat, dat is even schrikken. Misschien hebben ze je wel verteld over KID, IUI, IVF of ICSI. Maar wat houden deze behandelingen precies in? Wat voor impact heeft zo’n behandeling? En wat voor behandelingen zijn er allemaal? Vanaf nu kun je terecht op onze website met deze vragen. Lees meer over de verschillende behandelingen door deze aan te klikken in het menu.

We proberen je een goed beeld te geven van de verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen die in Nederland worden aangeboden. Omdat het ene ziekenhuis het andere niet is, kan een behandeling iets afwijken van de beschrijving die wij hier geven. Kom je informatie tegen waarvan je denkt dat die niet juist is of wil je jouw persoonlijke ervaringen delen, neem dan contact met ons op!

Wil je concrete tips of adviezen over hoe om te gaan met vruchtbaarheidsproblematiek? Wat vraag je wel of wat niet? Bekijk dan onze pagina “tips en handvaten

<

Terug