Deze music video van Open Arms is tot stand gekomen in samenwerking met singer/songwriter Angie Flare. Zij schreef dit prachtige nummer dat gaat over een diepgeworteld verlangen, dat niet zo eenvoudig gerealiseerd kan worden. Angie Flare en A pin for your thoughts hebben de handen ineengeslagen om samen productie van het nummer en de music video te realiseren.

“Het was heel intiem om met dat kleine groepje het lied te delen en ook weer te zien dat het raakt. We hebben gelachen én een traan gelaten. Dat is voor mij de puurste vorm van muziek die verbindt.
Inge van Asseldonk – Angie Flare

“Kippenvel, iedere keer als ik het nummer hoor. Het nummer heeft zoveel lagen en de music video weet dit gevoel precies te vangen. Ik ben zo trots dat we de productie van het nummer en de music video samen dankzij fantastische partnerschappen hebben weten te realiseren.
Charlotte Hendriks – A pin for your thoughts

Meer weten over zangeres Angie Flare en de ontstaan van het nummer Open Arms?
Lees dan hier het interview met haar >>>


Out now!

 

 

 

 

 

 

 

 

Credits

Music: Bas van Wetten, Inge van Asseldonk
Lyrics: Inge van Asseldonk

Producer & mix: Bas van Wetten
All instruments: Bas van Wetten
Mastering: Ryan Smith, Sterling Sound
Artwork: Twan van Hoof
Guitar player: Theun Sterken

Video & editing: Kay Bours en Timo Janssen, timoandkay.com

Special thanks to: Sandra Hoes (Moeders voor Moeders), Andries Mulder (Stichting Exploitatie Kasteel Croy), Sanne Schepers (Afdeling Online), Vivianne van Pelt (Viv’s Bakery), Niels, Eefje, Huib, Suzanne, Els, Diana, Rachel Annelous, Leonie, Kirsten, Erwin.

Shooting location: Kasteel Croy, Aarle-Rixtel

www.apinforyourthoughts.nl
www.angieflare.com