Sinds november 2017 mogen wij met trots mededelen dat wij ondersteund worden door een deskundige en betrokken Raad van Advies. Graag stellen zij zich aan je voor! Onze Raad van Advies bestaat uit:

Jos Frederiks over stichting ‘A pin for your thoughts’

“De stichting ‘A pin for your thoughts’  klinkt als naam heel herkenbaar. Het eerste waar ik aan moest denken is de Engelse versie ‘A penny for your thoughts!’ Nadat ik het verhaal van Loes en haar plannen met het hele team hoorde, was het voor mij een makkelijke keuze om zitting te nemen in hun adviesraad. Ik ervaar het als een eer om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n mooi initiatief. Zelf mag ik elke dag met een gepassioneerd en gemotiveerd team een luisterend oor bieden aan mensen die een hulpvraag hebben betreffende hun persoonlijk welzijn. Dan moeten we zorgen dat we er wel zijn! Inmiddels 12 jaar ervaring in de psychologische hulpverlening en brede coachingvraagstukken.”

Jos Frederiks – Directeur en oprichter VidaSense ……omdat ’t gaat om mensen

 

Marc Scheijven over stichting ‘A pin for your thoughts’

“Wat een mooi initiatief, dat was mijn eerste gedachte tijdens het kennismakingsgesprek met Loes. Gedrevenheid, ervaringsdeskundigheid, passie en niet klagen maar zelf actie ondernemen: zaken die allen passen bij deze stichting met een prachtige visie en in lijn liggen met de werkwijze binnen onze klinieken. Naar de patiënt luisteren en samen kijken hoe hun grootste wens verwezenlijkt kan worden, dat is onze passie en drive waar wij dagelijks met ruim 80 collega’s vol enthousiasme aan werken. Het is dan ook een eer om gevraagd te worden voor de adviesraad, welke ik met groot genoegen aanvaard heb.”

Marc Scheijven –  Directeur Nij Barrahûs/Nij Geertgen