Uitreiking van de VIVA400 awards

Op donderdag 17 november waren Charlotte en Loes aanwezig tijdens de uitreiking van de VIVA400 awards. De Viva organiseert elk jaar een VIVA400, waarbij vierhonderd vrouwen genomineerd worden in vijf verschillende categorieën. De categorieën waren: creatievelingen, krachtpatsers, knappe koppen, zakenwonders en wereldverbeteraars. Charlotte en Loes waren genomineerd in de categorie wereldverbeteraars dankzij hun werk voor Stichting ‘A pin for your thoughts’.

De uitreiking vond plaats in de prachtige Sint Laurenskerk in Rotterdam. De avond werd gepresenteerd door Dennis Weening en vijf kundige juryleden reikten ieder de award binnen hun categorie uit. De publieksprijs ging naar de Marokkaanse foodbloggers Najima & Rachida Kharbouch en in de categorie Wereldverbeteraars gingen niet Loes en Charlotte er met de award vandoor maar de topper Sanne Bolkenstein die met haar lokaal geproduceerde AFRIpads meisjes in Oeganda toch naar school kan laten gaan tijdens hun menstruatie.

Het was een prachtige avond en Charlotte en Loes willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en ons gesteund heeft.

Kijk voor een volledig verslag en de lijst van alle 400 powervrouwen op www.viva.nl

<

Terug