Stichting ‘A pin for your thoughts’ is op zoek naar een penningmeester (m/v) die een actieve rol vervult in ons bestuur. Heb jij kennis van het voeren van een financiële administratie? Ben je een teamspeler die oplossingsgericht kan denken en ben je maatschappelijk betrokken en flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Stichting ‘A pin for your thoughts’ is een initiatief van vriendinnen Loes van de Laar en Charlotte Hendriks. De stichting is er voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen én hun omgeving en maakt zich sterk om vruchtbaarheidsproblematiek bespreekbaar te maken en de awareness te vergroten. Wij bieden op onze website een platform met toegankelijke informatie, tips en handvaten voor de omgeving. Daarnaast heeft ‘A pin for your thoughts’ een uniek speldje ontworpen waarvan 100% van de opbrengst naar andere initiatieven omtrent vruchtbaarheidsproblematiek gaat.

Waar zijn we naar op zoek?

Stichting ‘A pin for your thoughts’ wil graag verder groeien om onze doelgroep – mensen die aan het begin staan van een (mogelijk) vruchtbaarheidstraject én hun omgeving – zo goed mogelijk te bedienen. Een gezonde financiële basis is daarvoor cruciaal. Daarom zijn we op zoek naar een penningmeester met kennis van zaken die ons bestuur plusminus 5 uur per maand komt versterken. Eventuele uitbreiding van het aantal uren is in overleg. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Het bijhouden van de financiële administratie (in Excel).
  • Het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting en jaarrekening voor het jaarverslag.
  • Het beheer van de bankzaken van de stichting.
  • Deelname aan de maandelijkse bestuursvergaderingen en meedenken over activiteiten.
  • Samen met het bestuur ga je op zoek naar financiële middelen, sponsoring, donaties, subsidies, et cetera.

Wat vragen we?

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het penningmeesterschap of andere activiteiten waarbij het voeren van een strakke financiële administratie centraal staat.
  • Je bent secuur en denkt graag met iedereen mee.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met ons doel en onze visie.

Wat bieden we?

Je doet ervaring op binnen een actief bestuur en je krijgt de kans je skills verder te ontwikkelen door gewoon te doen! Daarnaast draag je jouw steentje bij aan een non-profit organisatie. Het betreft een vrijwillige functie maar uiteraard compenseren we gemaakte kosten voor je werkzaamheden zoals reiskosten.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw CV en een korte motivatie naar . Ook voor meer informatie kun je ons via dit e-mailadres bereiken.