Stichting ‘A pin for your thoughts’ is op zoek naar een projectleider (m/v) die onze prachtige stichting naar het volgende niveau tilt. Heb jij de kennis en passie om een spilfunctie te vervullen in een jonge non-profit organisatie? Ben jij een echte netwerker, een teamspeler met leidinggevende kwaliteiten en ben je maatschappelijk betrokken en flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Stichting ‘A pin for your thoughts’ is een initiatief van vriendinnen Loes van de Laar en Charlotte Hendriks. De stichting is er voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen én hun omgeving en maakt zich sterk om vruchtbaarheidsproblematiek bespreekbaar te maken en de awareness te vergroten. Wij bieden op onze website een platform met toegankelijke informatie, tips en handvaten voor de omgeving. Daarnaast heeft ‘A pin for your thoughts’ een uniek speldje ontworpen waarvan 100% van de opbrengst naar andere initiatieven omtrent vruchtbaarheids-problematiek gaat.

Waar zijn we naar op zoek?

Stichting ‘A pin for your thoughts’ heeft een duidelijke missie en zet zich iedere dag in om deze missie te verwezenlijken. Om dit optimaal te kunnen doen willen we graag verder groeien en daarvoor zijn wij op zoek naar een daadkrachtige bestuurder die motiveert, leiding en sturing biedt, prioriteiten stelt en zorgt voor de samenhang en opvolging van activiteiten. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:
• Het uitdragen van de missie en visie van de stichting. Je weet waar de stichting voor staat en stelt je op als boegbeeld.
• Het vertegenwoordigen van de stichting bij externe partijen tijdens bijeenkomsten, activiteiten, (skype) vergaderingen, et cetera.
• Je investeert in het opzetten en onderhouden van vruchtbare samenwerkingsverbanden.
• Jij ziet kansen en stippelt de route uit naar groei en ontwikkeling.
• Het voorzitten van bestuursvergaderingen en bijeenkomsten van de Raad van Advies en Raad van Toezicht
• Het houden van overzicht, motiveren en aansturen van het bestuur en andere medewerkers.
• Het beheren van de algemene mailbox.
• Het nemen van initiatief voor het bedenken van nieuwe ideeën voor de stichting, Bijvoorbeeld (eenmalige) acties, strategieën voor fondsen-/donateurswerving, meedenken over (social) media campagnes, et cetera.

Wat vragen we?

• Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider of andere activiteiten waarbij het tonen van
leiderschap en visie centraal staat.
• Je bent 5-10 uur per week beschikbaar, waarvan je grotendeels thuis werkt. Meer of minder
uren in overleg.
• Je bent flexibel inzetbaar.
• Je hebt bij voorkeur affiniteit met ons doel en onze visie.

Wat bieden we?

Een warme en fijne werkomgeving waar jouw inzet van grote waarde is. Je doet ervaring op binnen een actief bestuur en krijgt de kans je skills verder te ontwikkelen door gewoon te doen! Daarnaast draag je jouw steentje bij aan een non-profit organisatie. Het betreft een functie op vrijwillige basis maar uiteraard compenseren we gemaakte kosten voor je werkzaamheden zoals reiskosten.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw CV en een korte motivatie naar . Ook voor meer informatie kun je ons via dit e-mailadres bereiken.