Wij vieren ons 5-jarig bestaan!

A pin for your thought bestaat vandaag precies 5 jaar. Een betekenisvol lustrum. Een met emotie. Want dit jaar bestaat onze stichting net zo lang als de reis naar het vervullen van onze kinderwens.

Een emotionele achtbaan

Ik mag van geluk spreken dat onze reis een happy end heeft gekend, maar vijf jaar lang zaten wij in een emotionele achtbaan. Een achtbaan waar ik zo vaak ben uitgestapt om vervolgens weer met goede moed weer in te stappen.

In maart 2017 kwam er eindelijk een einde aan het achtbaanritje. Ik werd zwanger na drie heftige IVF-ICSI-trajecten. Ik vond ‘het-zwanger-zijn’ erg spannend. Ik haalde dan ook opgelucht adem toen onze dochter gezond en wel in mijn armen lag na de bevalling. Ik was blij, maar dacht op dat moment ook aan alle wensouders, ongeacht hun achtergrond of verhaal. Wat gunde ik hen dit uit het diepst van mijn hart. Al die mensen die zo graag eigen geluk willen vasthouden, liefhebben en er alles voor over hebben.

Helpen op een andere manier

Helaas bezit ik geen magische krachten waarmee ik wensen in vervulling kan laten gaan. Dus zet ik mijn kracht in op een andere manier. Samen met Petra van de Berkmortel en Charlotte Hendriks zet ik me met stichting A pin for your thoughts vrijwillig in om wensouders in het licht te zetten. Met ons speldje steunen we hen die zo graag hun kinderwens in vervulling zien gaan. Met de opbrengst van het speldje steunen we andere initiatieven die zich inzetten voor wensouders. En aan de directe omgeving van wensouders bieden we informatie, tips en handvaten aan. Zodat zij elkaar beter kunnen begrijpen.

Terugkijken met trots

Het begon als een eenmalige actie om onze speldjes te verkopen en de opbrengst te schenken. Vijf jaar later kan ik met trots terugkijken op al het andere wat we ondernomen en bereikt hebben als kleine stichting. Ik hoop dat we de afgelopen vijf jaar ook jou hebben kunnen helpen. Met de informatie die we bieden, de gesprekkaartjes, de communicatietips, de medische begrippenlijst, of welke manier dan ook!

Laat het speldje shinen!

De komende vijf jaar blijven we ons inzetten voor alle wensouders en hun omgeving. Wil jij ook een handje meehelpen? Draag dan het speldje! Laat het speldje shinen op je kledingstuk, tas of misschien wel je schoen. Dan zijn er vele mensen bij wie jij, zonder dat je het weet, een lach op hun gezicht tovert. En speciaal omdat we 5 jaar bestaan krijg je een week lang – van 12 tot 19 maart – een gratis 2e speldje bij iedere speldje dat je bestelt in onze webshop. Houd één speldje zelf en geef het ander cadeau. 🙂
Ook betaal je deze week geen 5 euro maar 2,50 euro voor een set wenskaarten.

 

Groetjes,

Loes van de Laar

Initiatiefneemster stichting A pin for your thoughts

<

Terug