Workshop Stichting ‘A pin for your thoughts’ op 5 november
Aanstaande zaterdag 5 november mogen wij tijdens het Freya-event “Jij en je omgeving” een workshop verzorgen. Deze workshop is er, net als onze stichting, speciaal voor iedereen die iemand kent met vruchtbaarheidsproblemen. 
´A pin for your thoughts´ laat tijdens deze workshop zien hoe moeilijk het is om goed met elkaar te communiceren, met name als je elkaar niet écht ziet. Maar óók hoe je ondanks alles toch het gesprek met elkaar kunt aangaan. Tijdens deze workshop zullen Erwin, Teun, Sandra en Diana vertellen hoe zij omgaan met thema’s zoals lef, oergevoel, emoties, (on-)begrip. Allemaal hebben ze ervaring met vruchtbaarheidsproblematiek maar ieder biedt een ander perspectief.
  • Erwin en Teun zijn goede vrienden. Teun kampt met vruchtbaarheidsproblemen, Erwin kreeg pas een zoontje.
  • Sandra en Diana kennen elkaar niet, maar Sandra’s zus kreeg na een heftig IVF-traject een dochtertje. Diana’s dochter zit nog middenin het traject.
De workshop wordt begeleid door Jos Frederiks – psychloog, hypnotherapeut, International trainer NLP en oprichter van Vidasense.
Wat zou jij graag willen bespreken? Schrijf anoniem een onderwerp op papier aan het begin van de workshop. Erwin, Teun, Sandra en Diana vertellen hoe zij omgaan met deze onderwerpen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.
Bezoek de Freya-website voor meer informatie.
<

Terug